Smart Media

За нас

admin

Тим од млади, искусни и талентирани дизајнери

Смарт Медиа ДООЕЛ е фирма која на македонскиот пазар фигурира од април 2020 година. За нас пред сѐ зборуваат клиентите, но и нашите производи кои излегуваат во електронска и печатена форма. 

Нашите дизајнери работат се во областа на графичкиот дизајн, веб дизајн и мултимедија.

Изработуваме брзи веб страници користејќи ги WordPress и Joomla, кои подоцна се одлични и супер лесни за работа на клиентите.

Нашата мисија е со задоволни клиенти и мотивирани вработени да станеме една од најдобрите компании во земјата.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy