Software Solutions

Млади и иновативни програмери ја прават секоја идеја реалност. Кодираме во C, C++ и Python, изработуваме игри и правиме мобилни апликации за вашите потреби

Play Video

Го оживуваме дизајнот

Нашите дизајнери ќе се погрижат крајниот производ да биде во најдобра резолуција, за да го доживеете дизајнот во целост

најнови информации

March 2, 2021

Во продажба е новиот број на Лавиринт Судоку

Излезе во продажба новиот број на вашиот омилен Судоку двомесечник, кој во себе содржи над 195 зага
February 16, 2021

5 причини зошто да го изберете Вордпрес за вашиот веб сајт

Вродпрес е засега најпопуларниот систем кој е инсталиран од страна на над 75 милиони корисници. Вор
February 15, 2021

Седум видови на графички дизајнери!

Кога ќе го слушнеме терминот графички дизајн, сите од не асоцира на различни работи. Понекогаш, прв