Смарт Медиа нуди професионална изработка на графички дизајн за сите ваши потреби. Тимот од искусни графички дизајнери изработува дизајни за печатење, професионални логоа, дизајни за магазини, дизајни за книги, дизајни за облека, каталози, легитимации, визит карти, мокапи за веб страници, ценовници и каталози. Изработуваме и веб банери и реклами за печатени медиуми, како и дизајни за билборди. Нашите дизајнери обработуваат фотографии и изработуваат векторско CV и портфолио.