Во продажба е најновиот број на вашиот омилен енигматскиот магазин Лавиринт

Во него ви носиме:
✅ Најголем број на скандинавски и италијански крстозбори
✅ Судоку во четири видови
✅ Француски, решеткасти, симетрични, швајцарски, домино крстозбори, како и мозаичен крстозбор
✅ Илустриран крстозбор
✅ Осумасочници и интеграм
✅ Квиз на знаење
✅ Какуро, математичката загатка која единствено во Македонија ви ја носи Лавиринт

Уживајте со енигматските загатки на Лавиринт и очекувајте големи изненадувања!