Smart Media
Uncategorized

Сканди – Нов производ на Смарт Медиа

Во продажба излезе најновиот производ на Смарт Медиа под брендот „Лавиринт“, месечен енигматски магазин специјализиран за скандинавски крстозбори.

Производот е подготвен од нашите дизајнери, а доаѓа по барање на енигматичарите кои до нас испратија сугестии да има ваков производ покрај веќе добро познатите „Лавиринт“ и „Лавиринт Судоку“.

„Лавиринт Сканди“ можете да го најдете на територијата на цела Македонија, како во киосците, така и во големите маркети.

Освен скандинавски крстозбори, одвоивме страници за занимливости, со што освен забава, нудиме и едукативен дел.

Купувајте ги енигматските магазини „Лавиринт“, „Лавиринт Сканди“ и „Лавиринт Судоку“ и очекувајте многу изненадувања!

Related posts

Изелезе во продажба вториот број на „Лавиринт Сканди“

admin

Во продажба е најновиот број на Лавиринт Плус

admin

Што изработуваме – Веб дизајн

admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy