Smart Media
Uncategorized

Во продажба е новиот број на Лавиринт Судоку

Излезе во продажба новиот број на вашиот омилен Судоку двомесечник, кој во себе содржи над 195 загатки.

За вас подготвивме задачи за сите возрасти, од мини судоку, па се до ексремно тешки судоку со по 30 бројки.

Во него ќе најдете и мега судоку, дијагонално, последователно, непавилно, но и многу други видови на вашите омилени загатки.

На најблиските продажни места, побарајте го „Лавиринт Судоку“ – Најдобрата гимнастика за умот!

Related posts

Во продажба е најновиот број на Лавиринт Судоку

admin

Што изработуваме – Веб дизајн

admin

Излезе новиот број на Лавиринт

admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy