Smart Media
Uncategorized

Во продажба е најновиот број на „Лавиринт Плус“

Во продажба е најновиот број на енигматскиот магазин Лавиринт Плус 

Во него ви носиме:

✔️ Најголем број на симетрични и француски крстозбори;
✔️ Скандинавски и италијански крстозбори;
✔️ Судоку во најразлични нивоа, од екстремно лесни до екстремно тешки;
✔️ Страници посветени на спортот, здравјето и кујната;
✔️ Енигматските загатки КенКен и Какуро;
✔️ Осумнасочници;
✔️ Решеткасти, домино, мозаични но и голем број на други крстозбори;


Лавиринт Плус – Најдобра енигматика во Македонија

Related posts

What Does a Travel Agent Do at Work

admin

Што изработуваме – Графички дизајн

admin

Седум видови на графички дизајнери!

admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy