Веб страниците станаа потреба на сите компании, мали и големи, а кои сакаат да придобијат повеќе клиенти. Она што Смарт Медиа ви го нуди како услуга за веб дизајнот е целосно концепирање и подготовка на вашата веб страна на готовите платформи WordPress и Joomla, кои се најпопуларни во морето од платформи кои се појавија на интернетот.

За креирањето на веб страницата потребни ви се и домен, како и хостинг, кои можете да ги имате како веќе купени, но може да се нарачаат и во соработката со Смарт Медиа.

Откако се купуваат доменот и хостингот, се избира платформата (најпрепорачлива, најдобра и најпопуларна во моментов е WordPress), а потоа останува нашата работа, односно да ви го донесеме целиот производ.

За она што Смарт Медиа работи во делот на веб дизајнот, погледнете на следниот линк.