Во продажба е најновиот број на вашиот омилен енигматскиот магазин Лавиринт, а во него ви носиме:

  • Најголем број на скандинавски крстозбори и мега сканди
  •  Судоку во четири видови
  •  Француски, италијански, симетрични, швајцарски, домино крстозбори, како и мозаичен крстозбор
  •  Осумасочници и интеграм
  •  Квиз на знаење
  •  Какуро, математичката загатка која единствено во Македонија ви ја носи Лавиринт

Уживајте со енигматските загатки на Лавиринт и очекувајте големи изненадувања!