🖋 Во продажба е декемврискиот број на вашиот омилен енигматскиот магазин Лавиринт🖋

📝 Во него ви носиме:

✅ Најголем број на скандинавски крстозбори
✅ Судоку во четири видови
✅ Француски, италијански, симетрични, швајцарски, домино крстозбори, како и мозаичен крстозбор
✅ Осумасочници и интеграм
✅ Квиз на знаење
✅ Какуро, математичката загатка која единствено во Македонија ви ја носи Лавиринт
🧩Уживајте со енигматските загатки на Лавиринт и очекувајте големи изненадувања ❕