Во продажба е новиот број на вашиот омилен Судоку двомесечник, кој во себе содржи над 160 загатки.

За вас подготвивме задачи за сите возрасти, од мини судоку, па се до ексремно тешки судоку со по 30 бројки.

Во него ќе најдете и мега судоку, дијагонално, но и многу други видови на вашите омилени загатки.

На најблиските продажни места, побарајте го „Лавиринт Судоку“ – Најдобрата гимнастика за умот!